Ontmoet de teamleden van The Food Research Company

Projecten bij mooie bedrijven

Innofood, klant van The Food Research Company

Project opdracht

Innofood is een netwerkorganisatie van voedingsmiddelenbedrijven in Oost-Nederland. Zij vroegen Inga Blokker om hen in een interactieve sessie in een uur mee te nemen langs de de ontwikkelingen in de foodservicesector, blurring, de behoefte aan tijdwinst en een vooruitblik op 2019.

Plus Supermarkt, klant van The Food Research Company

Project opdracht

Plus is een prachtige supermarktketen en wilde voor één van haar categorieën een nieuwe strategie uitwerken. Ze vroegen Inga Blokker om hen in anderhalf uur mee te nemen langs de markt- en consumentenontwikkelingen met impact op de specifieke categorie.

De Rooi Pannen, klant van The Food Research Company

Project opdracht

De Rooi Pannen is een school voor praktijkonderwijs met locaties door het hele land. De school wilde met al haar docenten een dag inplannen om te kijken naar de toekomst. Waar beweegt de sector heen, en speelt de school daar al voldoende op in? Inga Blokker schetste in anderhalf uur de belangrijkste veranderingen in de foodsector en de impact die dat zal hebben op de zoektocht naar personeel. De centrale vraag hierin was: hoe kan de school hun leerlingen zo goed mogelijk klaarstomen voor het nieuwe werkveld? Hoe ziet dat nieuwe werkveld er uit, en welke nieuwe kerncompetenties zijn daarvoor nodig?

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen doen?

Bel ons vandaag nog, we gaan graag voor jou aan de slag!