Nieuwe kansen en mogelijkheden...

Maatwerk & advies

Wil je een specifiek marktgebied dieper onderzocht hebben? Wil je weten wat jouw kansen zijn in een nieuwe sector? Wij helpen je graag bij het in kaart brengen van jouw kansen in nieuw marktgebied.

Onze aanpak

Jij

We willen jou en je bedrijf graag leren kennen en brengen je vragen en uitdagingen in kaart. Waar sta je als bedrijf, wat is je identiteit en waar wil je naar toe ontwikkelen?

De markt

We brengen voor je in kaart hoe de markt er uit ziet. Hoeveel geld gaat er in om? Wat zijn de trends en ontwikkelingen en hoe verschillen die van andere sectoren. Kortom: waar moet je rekening mee houden bij het betreden van dit specifieke nieuwe marktgebied?

De consument

Wat wil de consument op dit gebied? Kun jij daar met jouw producten of diensten een passend antwoord op geven?

Opnieuw jij

In hoeverre ben je klaar om dat nieuwe marktgebied te veroveren? Waar zitten de mogelijkheden, de bedreigingen en de kansen voor jouw bedrijf? Hoe kun je dat het beste aanpakken, wat kun je meenemen vanuit je huidige business en waar zijn aanpassingen nodig om optimaal in te spelen op de gast of klant in je nieuwe marktgebied?

Resultaat

Een concreet advies: wat zijn de stappen om vandaag te nemen om jezelf klaar te maken voor de wereld van morgen - en jouw plek daar in.

Waarom wij?

The Food Research Company weet als geen ander hoe de Nederlandse foodsector in elkaar steekt. Wij houden ons dagelijks bezig met de dynamiek in de verschillende foodsegmenten en hebben alle kennis en expertise in huis (of binnen handbereik) om jou te helpen je strategische koers voor de komende jaren uit te zetten.

Meer weten?

We vertellen je graag de mogelijkheden! Vul hieronder het contactformulier in, en we nemen snel contact met je op.