The Food Research Company

Het FoodService Instituut Nederland (FSIN) is in 2003 opgericht door 25 leidende bedrijven met als doel de food(service)markt in kaart te brengen en te duiden.

Het FSIN heeft zich ontwikkeld tot onafhankelijk kennisinstituut met inmiddels meer dan 200 (bedrijfs)leden in de foodsector. Het FSIN groeit nog steeds hard en brengt verschillende schakels in de keten bij elkaar; van fabrikanten en grossiers tot formules in zowel foodservice als foodretail.

The Food Research Company verzorgt voor het FSIN alle publicaties en events. We zijn trots dat we daarmee ons steentje kunnen bijdragen aan de verdere kennisontwikkeling over de hele foodsector.

FSIN-leden krijgen dan ook altijd korting wanneer ze besluiten diensten af te nemen van The Food Research Company.

Wij verzorgen voor het FSIN meerdere publicaties per jaar.

FSIN Beleidsmonitor 2023 HR

FSIN Beleidsmonitor

In de Beleidsmonitor gaan we in op actuele marktontwikkelingen. Welke segmenten groeien en dalen? Waar zit de groei, waarom en hoe kunnen de verschillende spelers daar optimaal van profiteren?

FSIN FoodShopper Monitor 2022 HR

FSIN FoodShopper Monitor

In de FoodShopper Monitor gaan we in op recent consumentenonderzoek en analyseren we het consumentengedrag in de foodsector. Welke verschuivingen zien we hierin en wat verwachten we voor de toekomst?

Delivery Dossier 2022 HR

Dossiers

In verschillende dossiers belichten we specifieke onderwerpen of sectoren in de markt. Bijvoorbeeld dossiers over blurring, catering, delivery of Horeca in de binnensteden.

Deze publicaties zijn alleen voor leden van het FSIN te lezen. Bekijk de publicaties hier of lees meer over wat een lidmaatschap van het FSIN voor jouw bedrijf kan betekenen.