The Food Research Company

Het FoodService Instituut Nederland (FSIN) is in 2003 opgericht door 25 leidende bedrijven met als doel de food(service)markt in kaart te brengen en te duiden.

Het FSIN heeft zich ontwikkeld tot onafhankelijk kennisinstituut met inmiddels meer dan 190 (bedrijfs)leden in de foodsector. Het FSIN groeit nog steeds hard en brengt verschillende schakels in de keten bij elkaar; van fabrikanten en grossiers tot formules in zowel foodservice als foodretail.

The Food Research Company verzorgt voor het FSIN alle publicaties en events. We zijn trots dat we daarmee ons steentje kunnen bijdragen aan de verdere kennisontwikkeling over de hele foodsector.

FSIN-leden krijgen dan ook altijd korting wanneer ze besluiten diensten af te nemen van The Food Research Company.

Wij verzorgen voor het FSIN meerdere publicaties per jaar.

The Food Research Company maakt de Beleidsmonitor voor het FSIN

FSIN Beleidsmonitor

In de Beleidsmonitor gaan we in op actuele marktontwikkelingen. Welke segmenten groeien en dalen? Waar zit de groei, waarom en hoe kunnen de verschillende spelers daar optimaal van profiteren?

FSIN FoodShopper Monitor

In de FoodShopper Monitor gaan we in op recent consumentenonderzoek en analyseren we het consumentengedrag in de foodsector. Welke verschuivingen zien we hierin en wat verwachten we voor de toekomst?

Meer lezen
The Food Research Company maakt verschillende dossiers voor het FSIN

Dossiers

In verschillende dossiers belichten we specifieke onderwerpen of sectoren in de markt. Bijvoorbeeld dossiers over blurring, catering of de hamburgermarkt.

Deze publicaties zijn alleen voor leden van het FSIN te lezen. Bekijk de publicaties hier of lees meer over wat een lidmaatschap van het FSIN voor jouw bedrijf kan betekenen.

Ontdek FoodStrategy, kanaaloverstijgende vakinformatie in Food

We produceren voor het FSIN het kanaaloverstijgende vakblad FoodStrategy, als ledenbindend en –wervend middel voor het FSIN. Deze magazines mogen ook aan niet-leden worden verstrekt.

Wil je FoodStrategy ook ontvangen? Laat dan hieronder je contactgegevens achter of download de laatste editie van FoodStrategy.

Vakblad Foodstrategy, uitgegeven door het FSIN