Jouw mogelijkheden ontdekken?

Presentaties

Wat zijn de recente trends en ontwikkelingen in de foodsector? Waar liggen kansen voor welke soort spelers? Wat moeten we aan met een ontwikkeling als blurring? Welke technieken kun je inzetten om de consument te verleiden en je omzet te laten groeien? Waar heeft de foodconsument anno 2021 eigenlijk behoefte aan? En hoe zit dit in de toekomst? Het zijn thema’s waar wij als The Food Research Company regelmatig en met veel plezier over presenteren.

Voor wie?

We presenteren voor formules, fabrikanten, grossiers en leveranciers in de brede foodsector. Van foodservice tot foodretail.
Maar ook overheden, opleidingsinstellingen en adviseurs huren ons in.

Kunnen we voor jou ook iets betekenen? Bel ons of vul onderstaand contactformulier in om te kijken hoe we jouw congres, evenement, strategiesessie of teamdiscussie met onze input naar the next level kunnen brengen.

Waarom een presentatie door The Food Research Company

  • We presenteren vanuit een brede kijk op de hele foodsector; ons verhaal vertrekt altijd vanuit een totaalplaatje van de markt;
  • We duiden trends en ontwikkelingen aan de hand van onderzoek;
  • We houden het graag interactief en gaan met het publiek in discussie over wat we signaleren;
  • We brengen je de hoofdlijnen en conclusies van diverse onderzoeken;
  • We houden geen standaardverhaal, maar spitsen het altijd toe op jouw specifieke behoefte en doelgroep.
Wouter Jansen van Velsen, Voorzitter Innofood en directeur/eigenaar Koffiebranderij Mocca d'Or BV en Santas Koffie BV is enthousiast over de presentatie gegeven door The Food Research Company

Wouter Jansen van Velsen

Eigenaar Koffiebranderij Mocca d'Or BV en Santas Koffie BV

"Geweldig leuke enthousiaste presentatie van Inga Blokker bij een bijeenkomst van Innofood. Mooi om te zien hoe zij met de research data de ontwikkelingen in de markt in kaart krijgt. Was voor de leden (en de voorzitter) van de vakgroep Commercie van Innofood zeer inspirerend en motiverend"

Vragen of de mogelijkheden bespreken?

Vul dan het formulier hieronder direct even in.