De leukste manier om

Future Food Strategies

Masterclass Executive Programma

Future Food Strategies is een Masterclass Executive programma voor directieleden en beleidsmakers uit de brede foodsector.

Spelers van alle verschillende kanalen en schakels in de foodsector duiken met elkaar in de theorie en praktijk van nieuwe foodconcepten. Het programma duurt zeven dagen, waarvan we er vijf in New York doorbrengen, om helemaal te worden ondergedompeld in de nieuwe werkelijkheid van food.

De foodsector verandert sneller dan ooit tevoren. Consumenten kopen vaker iets voor de korte termijn en weekboodschappen staan onder druk. Ook de wereld van traditionele restaurantconcepten verandert. Zij zien de opkomst van kleine, lenige partijen die goed inspelen op het veranderende consumentengedrag: vaker uit eten voor een lagere prijs.  Of het maximale gemak: een maaltijd thuis laten bezorgen.

Beleid bepalen en positie kiezen in deze dynamische en veranderende foodsector vraagt om inzicht in de actuele markt- en consumentenbewegingen. Zowel inzicht vanuit de theorie als vanuit de praktijk. Dit Executive Programma brengt het samen.

Waarom meegaan met deze reis?

Na het Executive Programma ben je op de hoogte van de impact van de veranderingen en heb je voldoende munitie om koers te bepalen voor de komende jaren.

Vijf van de zeven dagen brengen we door in New York: een smeltkroes van talloze van deze ontwikkelingen op één centrale plek.

Lees wat mensen over deze opleidingsreis zeggen

Stan Quinten, Managing Director Meat Friends, deed een opleidingsreis bij The Food Research Company

Stan Quinten

Managing Director Meat Friends

“Een nieuwe wereld, een nieuwe plek, een nieuwe manier van consumeren. New (F)  York !!”

Bart Leemans, Commercieel Directeur Koppert Cress, deed een opleidingsreis bij The Food Research Company

Bart Leemans

Owner Bal073 Foodservice(s)

“Een ideale manier om met professionals uit de markt te kijken wat de (nabije) toekomst ons gaat bieden...”

Ronald Loendersloot, Regional Managing Director HMSHost International, deed een opleidingsreis bij The Food Research Company

Ronald Loendersloot

Regional Managing Director HMSHost International

“Onwaarschijnlijk goede tour met specialisten voor en in de classroom in combinatie met visites aan front on the trend F&B experience”

Rober Delver, formulemanager Plus Retail, deed een opleidingsreis bij The Food Research Company

Rober Delver

formulemanager Plus Retail

“New York…. Ongrijpbaar maar vanuit het hart.

Het programma laat je New York doorgronden maar vooral raken, een echte “must have” studie voor de professional in de Food business”

Bas van Eekelen, Business Development Manager Foodretail & Foodservice GfK deed een opleidingsreis bij The Food Research Company

Bas van Eekelen

Business Principal/ Partner in Business Transformation in Food at Gwynt

“Een programma dat iedere beslisser in de foodsector een keer meegemaakt moet hebben: volledig in het teken van de veranderende foodsector waarbij theorie op een fantastische manier in de praktijk tot leven wordt gebracht.”

Geertrui Klostermann, hoofd category management SPAR deed een opleidingsreis bij The Food Research Company

Geertrui Klostermann

Manager Coop Vandaag

“Super inspirerend: een ‘live blik’ in de toekomst. Een uitstekende mix van de nieuwste theoretische inzichten, het bezoeken van het hele spectrum van speciaalzaken, foodretail en blurring concepten, aangevuld met levendige discussies in de driehoek met leveranciers, foodservicespelers en retailers. Een absolute aanrader!”

Alle informatie op een rij

Locaties

Lesdag 1 en lesdag 7 vinden plaats in Nederland. Lesdagen 2 t/m 6 vinden plaats in New York City (Verenigde Staten).

Winkelconcepten

In New York bezoeken we innovatieve concepten die model staan voor veranderingen die we ook in Nederland zullen gaan zien; variërend van retail tot foodservice tot leisure.

Data

Het lesprogramma start eens per jaar. In 2018 vindt de reis plaats van dinsdag 4 tot zaterdag 8 september, met op 30 augustus de startdag en vrijdag 21 september de slotdag.

Doelgroep

Het “New Food concepts Executive Programma” is een compacte Masterclass-opleiding voor ondernemers en beleidsmakers binnen de foodwereld. Dat kunnen leveranciers, grossiers, formulemanagers, supermarkt- of foodserviceondernemers of categorymanagers zijn. We bieden leergierige en innovatieve professionals graag kennis en inzicht in de veranderende wereld van eten en drinken.

Iedere Masterclass-groep bestaat uit ongeveer 15 deelnemers.

Lesblokken

De 7 lesdagen bevatten 15 lesblokken met cases, conceptbezoeken, gastcolleges van specialisten en hoogleraren. Daarnaast geeft het programma de mogelijkheid om trendontwikkelingen zelf te ervaren.

Certificaat

Na afronding van het executive program ontvangt u een certificaat van deelname.

Ben je geïnteresseerd?

Download hier de brochure  en bekijk het uitgebreide programma.

Wanneer je vragen hebt of je wilt aanmelden, vul dan hieronder het contactformulier in.